ZakelijkChauffeurs Over ons 
Inloggen
of
Aanmelden
Boek een Husk 
Sluiten

Over ons

Mobiliteit in Brussel is een echte uitdaging! Daarom creëerden we HUSK (ex CarASAP), een boeiend en op de toekomst gericht privé-chauffeursplatform op maat!

Waarom werd HUSK opgericht ?

Bedrijven hebben specifieke mobiliteitsbehoeften. Gevestigde spelers hebben nagelaten daar een doelgericht antwoord op te gegeven. HUSK biedt een boekingservaring, prijzen en diensten die op maat kunnen worden gemaakt. Het gebruik en de kosten van de dienst worden gemonitord. De processen worden vereenvoudigd. De facturatie is transparant. Het backoffice-werk wordt bijna volledig teniet gedaan.

Door onze betrouwbaarheid, ons serviceniveau en onze scherpe prijsstelling hebben we een betrouwbare relatie met onze klanten kunnen opbouwen.

Wie zijn wij?

HUSK (ex CarASAP) werd in 2015 opgericht met één doel; de private huurmarkt in België transformeren en een geloofwaardig vervoersalternatief uitbouwen. We hebben onze energie gestoken in de behoeften van onze B2B klanten. We zijn verheugd om BEL 20 en grote bedrijven en KMO's tot onze klanten te mogen rekenen.

In 2019 is HUSK overgenomen door Lab Box, de mobiliteitsincubator van D'Ieteren Auto die als doel heeft bij te dragen aan een efficiënter en innovatiever mobiliteits-ecosysteem.

Aanmelden 

Contacteer ons

Bedankt! Uw inzending is ontvangen!
Oeps! Er is iets misgegaan bij het indienen van het formulier.
Ik ben een

PRIVÉ GEBRUIKER

Uw privé-chauffeur waar en wanneer u wil

Aanmelden Annuleer.
Ik ben een

Bedrijf 

Voor uw manager, medewerkers of gewoon voor uzelf 

Aanmelden Annuleer.

Boek een rit 

SLUITEN
Sluiten